CONNECTIVITY


Efficiënte factuur verwerking van papier tot digitaal

connectivity

Connectivity

Proquro Connect is een universele integratiemodule die gebruik maakt van standaard adapters voor de meest gangbare ERP- en financiële systemen. Een snelle en flexibele oplossing die alle beschikbare koppelt. Dit op basis van meerdere gecertificeerde koppeling.

volledige factuurverwerking

Proquro Connect biedt u een snelle en flexibele mogelijkheid om uw inkoopinformatie te koppelen aan uw financiële en administratieve back office systemen. Proquro Connect is een universele integratie module die er voor zorgt dat op basis van uw wensen informatie wordt uitgewisseld. Met de Proquro Connect oplossing realiseert u de integratie tussen Proquro en uw financiële of andere administratieve systemen. Integratie op het niveau van stamgegevens zoals crediteuren, kostenplaatsen, kostensoorten, kostendragers, budgetten etc. is mogelijk, maar ook alle operationele financiële informatie over bestellingen, verplichtingen en realisatie is uitwisselbaar.

Bij veel financiële systemen vindt de gegevensuitwisseling plaats middels een standaard batchgewijze bestanduitwisseling. Proquro Connect ondersteunt dit volledig, maar steeds meer integraties vinden plaats op basis van Service Oriented Architecture en het daarbij behorende gebruik van webservices.

Proquro is inmiddels gekoppeld met de meest uiteenlopende financiële systemen zoals: Exact, AFAS, Unit4 (Coda), Oracle, SAP, FMS, Microsoft Dynamics, Navision, Corsa, Planon, Vila, Bomas. Verder is Proquro officieel partner van Exact en AFAS.

Highlights

  • Eenduidige wijze van rapportage
  • Universele standaard adapters voor de gangbare ERP & financiële systemen
  • Naadloze integratie in uw systeem
  • Veelzijdig, multifunctioneel
  • Probleemloze uitwisseling van gegevens
  • Service Oriented Architecture

Onze connectiviteit software


State of the art software voor uw volledige inkoop- en factuurprocessen.


Wilt u meer weten over connectiviteit?


INFORMATIE AANVRAGEN